×

Cultuurcentrum ‘de Bogaard’

In het cultureel knooppunt van Haspengouw komen zowel het ruime publiek als de specialist aan hun trekken. De Bogaard concentreert zich vooral op theater, muziek, humor en tentoonstellingen met hedendaagse beeldende kunst.

Naast de Schouwburg is er ook de Club, de kleinere schouwruimte. Eveneens zijn er ook 3 vergaderzalen beschikbaar. Bij bistro Humphrey kan je terecht voor een lunch, diner en drankje.

De Bogaard is het cultuurcentrum van Sint-Truiden. Gelegen in het hart van de stad, naast de bib, op een steenworp van de Grote Markt.

Ontdek het aanbod op debogaard.be of vraag je gratis brochure aan via 011 70 17 00.

Kriebelt het om zelf iets te organiseren of zoek je een vergaderplek? Huur een zaal of lokaal en maak je plannen waar. Meer info over de beschikbare zalen en lokalen en de tarieven vind je op debogaard.be.

Loop gerust eens binnen in de foyer voor een toevallige ontmoeting, om één van de gratis expo’s te bezoeken, de kranten door te nemen, iets op te zoeken op één van de computers of info over de werking te vragen bij de UiTbalie (ma-vr: 12-18u I za 10-16u).

Ook bij cultuurcentrum de Bogaard kan je UiTPASpunten sparen en inruilen. Zo krijg je bijvoorbeeld €3 korting op een voorstelling naar keuze of een gratis koffie bij bar & bistro Humphrey in ruil voor 5 UiTPASpunten. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op onze voorstellingen.

 

Copyright 2024 - Privacyverklaring