×

De Keukenkoets

Pure karakter van fruit

Wat ooit begon als een kookhobby met enkele potjes confituur, groeide in een mum van tijd uit tot de Keukenkoets. Een bedrijf vol culinaire passie met als missie het artisanaal produceren van confituren, likeuren, confits en nog veel meer! De rode draad in het productgamma? Telkens weer worden alle producten bereid met een extra dosis fruit en een grote portie liefde.
Gevestigd in het hartje van Sint-Truiden, te midden van het landelijke Haspengouw, geloven we in het pure karakter van fruit! Puurheid die onze producten steevast naar een hoger niveau tilt.

Confituren

De lekkernij waar voor ons alles mee begon. Als onvervalste fruitfanaten streven we naar heerlijke confituren met échte smaken. We beschikken over een ruim assortiment dat zich vertakt in 3 categorieën: traditioneel, speciaal en suikervrij. Om de smaken goed te kunnen mengen, laten we de pure vruchten drie dagen rusten samen met suiker en citroensap. Het opkoken vormt de finishing touch. Met als eindresultaat: een superconfituur met de intense smaken en structuur van de volle vruchten.

Choco

Belgen zijn chocoverslinders. We laten je dan ook graag kennismaken met choco zoals het hoort: eentje met de pure smaak van fondant en eentje met heerlijke hazelnootcrème. Bereid met volle room en echte boter! Wat mag je verwachten? Een intense smaak die bovendien zacht smeerbaar is.

Advokaat

Zoals het hoort, met verse eidooiers. Heerlijk bij ijs, koffie, gebak en zoveel meer.

Confits

Bij culinaire creaties moet je kunnen terugvallen op kwalitatieve confits. Als keuken- en fruitfanaten zijn wij aan de slag gegaan met het maken van pure, smaakvolle confits. Perfect geschikt bij patés of ideaal bij een lekkere kaasplank.

Leuke tip!
Nog een bodempje in de confituurpot?
Niet weggooien, maar wat olijfolie en azijn ingieten, goed mee schudden en je hebt de heerlijkste vinaigrette om een slaatje mee op te frissen. Smakelijk!

Copyright 2024 - Privacyverklaring