×

Droneport

Foto by Frank Gielen & Limburg Bouwt

DronePort, if it flies there it flies everywhere

DronePort is een unieke luchthaven voor drones, recreatieve vliegtuigen, helicopters, war birds, ballonvaren, …
In deze internationale hightech campus werken bedrijven, piloten, scholen en tal van experten aan een nieuwe innovatieve luchtvaart.

De campus staat open voor iedereen

Inspiratiesessies of rondleidingen in Droneport

In een interactieve sessie worden tal van nieuwe drone toepassingen via demonstraties en filmmateriaal toegelicht. Tijdens de rondleiding komen alle aspecten van de campus aan bod: de luchtverkeerstoren, virtual reality, incubator startups, drone ateliers, the cage waar je zelf kan vliegen, de unieke cuisine, een gloednieuwe hangaar met ‘old timers’ van vliegtuigen…

Fun met drones

Wil je een selfie of groepsfoto nemen met een drone? Een initiatie drone vliegen of een wedstrijdje racen met drones? Ook dit is allemaal mogelijk op de campus van DronePort. Let’s have some fun!

Mirage sensation en helikoptervlucht boven Haspengouw

Ook voor de actieve bezoeker heeft DronePort enkele leuke activiteiten voorzien. Zo kan je met VR-technologie een virtuele vlucht in een echte Mirage beleven. Je vliegt aan indrukwekkende snelheid boven het luchtruim van Sint-Truiden. Hou je meer van het echte werk? Dan kan je ook een helikoptervlucht maken boven het wonderlijke landschap van Haspengouw met enkele vrienden of familieleden.

Jouw event op Droneport

DronePort organiseert daarnaast ook tal van events, zoals sinterklaas die arriveert per helikopter, paasdrones die eitjes strooien… Maar ook voor events op maat kan u bij DronePort terecht.

Business

Door de vele faciliteiten die de campus te bieden heeft is DronePort de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest. Bovendien kan u als bedrijf ook gebruik maken van de verschillende meetingrooms en zalen voor vergaderingen, teambuilding of seminaries op deze inspirerende locatie.

Drones for kids

Last but not least kan DronePort ook een enorm boeiende ervaring zijn voor de kleinsten. Regelmatig worden er sessies voor kinderen georganiseerd rond drones en robotica. Het aanbod gaat van naschoolse kennismakingslessen tot verjaardagsfeestjes of teambuildings voor jongeren.

Bij een groepsbezoek via Toerisme Sint-Truiden kan hier ook gekozen worden voor een toeristisch menu (mits reservatie)

Alle informatie, prijzen en contactgegevens vind je op www.droneport.eu/aviation-experience/?lang=nl 

Droneport Cuisine

Tenslotte kan je bij ‘Droneport Cuisine’ altijd terecht voor een hapje en een drankje.
Het unieke interieur laat je onderdompelen in een futuristisch luchthavengevoel met zicht op de dronecage, de vliegtuighangaar en de landingsbaan van Brustem. Een uitgebreid à la carte menu, de verzorging van je bedrijfsevent, een smakelijke business lunch of een heerlijke tas koffie, alles is hier mogelijk.

 

Copyright 2021 - Privacy - Disclaimer