×

Escaperoom & dinner

The Hooch Murder Mystery | Groepsarrangement

Lukt het jou om de laffe moordenaar te ontmaskeren die het leven ontnam van Mr. Hoetsch? Ondervraag de zes verdachten in het originele huis tijdens een 3-gangen diner!

Het was allemaal wat vreemd, de plotse uitnodiging van Mr. Hoetsch om ons allen uit te nodigen voor een diner bij zijn thuis in “De Kleyne Engel”. In de brief van de notaris stond dat Mr. Hoetsch ons een belangrijke mededeling moest doen, over zijn en onze toekomst.
Die avond waren we er allemaal: Mr. Hoetsch, de notaris, zijn beste vriend, zijn neefje, zijn geadopteerde dochter, de winkelbediende en de kokkin.
Voor hij zijn mededeling wou doen, ging Mr Hoetsch even apart. Enkele ogenblikken later een schreeuw en daar lag hij, Mr. Hoetsch, dood in “De kleyne Engel”. Wie van ons was de moordenaar? Wie had er alle belang mee dat Mr. Hoetsch het tijdelijke voor het eeuwige zou ruilen. Wie kon deze laffe daad gedaan hebben? Niemand wist het!
Nu is het aan jou om samen met je medespelers de moord op Mr. Hoetsch op te lossen. Ondervraag de zes verdachten tijdens een interactief spel met 3-gangen menu en bekom een echte Hercule Poirot of Mrs Marple! Vind de oplossing en ontvang de erfenis van Mr. Hoetsch. De notaris verwacht je in “De Kleyne Engel”.

(Gelieve ons op voorhand te contacteren bij allergieën, alcoholvrije opties, deelname met minderjarigen (geen alcohol!) en eventueel andere voorkeuren of wensen.)

Copyright 2024 - Privacyverklaring