×

Fototentoonstelling

van 7 april tot 28 april

Keizerlijke Commanderie

In Sint-Truiden is de Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie een gekende vereniging die het fruit centraal stellen. Fruit is een typisch product van Haspengouw in het algemeen en van Sint-Truiden in het bijzonder.

Fototentoonstelling

De Keizerlijke Commanderie stelt opnieuw de fruitige foto’s van de jaarlijkse fotowedstrijd tentoon bij de dienst Toerisme.

Deze wedstrijd is niet zo eenvoudig, gezien de beperktheid van het onderwerp: fruit fotograferen op de meest kunstige en creatieve manier, waarbij door een professionele jury gekeken wordt naar zowel de esthetische waarde als de commerciële bruikbaarheid van de opname. Dat maakt dat er zowel studiofoto’s als buitenopnames toegelaten zijn en men de fototechnologie in al zijn facetten mag gebruiken.

De fototentoonstelling opent de deuren op zondag 7 april om 15u met de plechtige prijsuitreiking en is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van Toerisme. Tijdens de opening wordt ook de “Gouden Appel” uitgereikt aan de Dienst voor Toerisme voor hun dagdagelijkse inzet voor Haspengouw en het fruit. Bezoekers mogen tijdens hun bezoek ook hun keuze kenbaar maken voor de publieksprijs. Op zondag 28 april om 15u wordt de tentoonstelling afgesloten met de bekendmaking van de publieksprijs.

Copyright 2024 - Privacy - Disclaimer