×

Gezond van bij Ons | Fancy Fruit

Ambachtelijke producten

Agnes Jacobs groeide op tussen de fruitbomen van haar ouders en samen met haar man Luc startte ze haar eigen fruitbedrijf met appels en peren. In 2014 besloot het koppel om naast hardfruit ook zachtfruit te telen en begonnen ze met de verkoop thuis en op de boerenmarkt. Nog wat later breidde het bedrijf verder uit en begonnen ze ook fruit te verwerken.

Vandaag verkopen Agnes en Luc niet alleen verschillende soorten Haspengouws fruit, maar ook hun eigen ambachtelijke vruchtensappen, confituur, siroop en likeur onder de merknaam ‘Gezond van bij ons’. Enkele toppers zijn de Haspengouwse appel-, peren-, kersen- en pruimenconfituur, Haspengouwse kersen op kriekensap, perenadvocaat en – likeur en de vlierbloesemsiroop!

Een greep uit het gamma van Fancy Fruit is te koop in de streekproductenwinkel van Toerisme.

Voor het volledige aanbod kijk op www.gezondvanbijons.be of stop even langs de automaten van Fancy Fruit, Heide 97 in Sint-Truiden.

De fruitautomaat wordt bezocht door talrijke fietstoeristen via het fietsroutenetwerk. (knooppunten in de buurt: 172 – 175 – 150)

 


Ontbijt met streekproducten in de boomgaard

Bestel je ontbijt bij Gezond van bij Ons en start daarna jouw fietstocht! Een selectie van de streekproducten krijg je te proeven tijdens het ontbijt.

Ontbijt: Brood en broodjes, appelsap van eigen fruit, kazen van Herkenrode, patee met Haspengouwse mosterd, charcuterie, gebakken ei met spek, fruitsalade, pannenkoek, koffie of thee.

Mogelijk in:
Maart – april – juli – augustus: op woensdag, donderdag, vrijdag, zondag
mei – juni- september – oktober: op woensdag, donderdag
(Jaarlijkse vakantie van 31 juli t.e.m. 13 augustus 2023)

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9u en 10u30.
Reserveren kan telefonisch op 0486 38 42 99 of via info@gezondvanbijons.be

Niet te missen

Schemerwandelingen

6, 13, 20 en 27 april

Beleving in de fruittuin

3 april, 5 juni, 3 juli en 4 september

Copyright 2024 - Privacy - Disclaimer