×

Hotel Stayen & Hof van Stayen

Zaken en vrije tijd

Het business en leisure complex Stayen is gelegen op de ‘Kleine Markt’ van Sint-Truiden, tussen Brussel, Charleroi, Luik en Eindhoven.

Het voetbalstadion van STVV is meer dan enkel voetbal. In dit complex kan je als bedrijf samenkomen voor meetings, conferenties, seminaries, teambuilding activiteiten, gastronomie en hotelverblijf.

Deze locatie in Haspengouw biedt de perfecte balans tussen zakendoen en ontspanning. Lunchmeetings houden in één van de restaurants en combineren met een overnachting, alles kan op 1 locatie.

Even vrije tijd? ’s Avonds fitnessen en heerlijk ontspannen in de Spa of een voetbalmatch van STVV volgen, voor je je terugtrekt in jouw comfortabele hotelkamer. Hier kan het allemaal.

Er zijn ook verschillende winkelketens gevestigd aan het Stayen-complex, je vindt er een supermarkt, sportwinkel, kapsalon, kledingzaak, elektroshop, speelgoedwinkel, dierenzaak, enz…

Breng een bezoek aan Stayen en voetbalclub STVV

De thuisbasis van STVV is het multifunctionele stadion Stayen. Tijdens de stadiontour bezoek je, onder begeleiding van een gepassioneerde gids, plaatsen die je normaal nooit te zien krijgt: van het veld en de kleedkamers tot de perszaal en de kunstzinnige muurschilderingen van de 10 spelers van de eeuw. Reserveren kan via info@stayen.com

Hotel Stayen

De 77 luxe kamers in Hotel Stayen zijn uitgerust met gratis internet,  gratis water, koffie en thee. Hotel Stayen beschikt over een receptie die 24/7 open is en een beveiligde ondergrondse parking.  Sommige kamers hebben zicht op het voetbalveld en andere hebben hun eigen terras.

Horeca en restaurant

Grand Cafe Stayen

Gezellige brasserie met belgisch-franse keuken. Terras dat uitkijkt op het veld van eersteklasser STVV. Aparte kinderhoek en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
T 011 69 10 00

CDS

Trendy Sportcafé met tal van caféspelen zoals biljart, tafelvoetbal, darts, kaarten,.. ruime bar ideaal voor afterwork of om gewoon lekker te relaxen. Uitgebreide bierkaart en tapas.
T 011 49 49 89

Hof van Stayen

Het Hof van Stayen is een prachtig gerenoveerde hoeve, gelegen tegenover het Stayen Complex, aan de rand van de Fruitvallei.
Deze locatie is bestemd voor teambuilding, bedrijfsseminaries, sportverenigingen, … maar ook voor meerdaagse trouwfeesten met overnachting. Ze beschikt over 26 kamers en een feestzaal met keuken, geschikt tot 200 personen. Keuken is vrij van cateraar.

Daarnaast beschikt de hoeve over een solarium, een binnenkoer met natuurbad verwarmd met zonne energie, boomgaard met ‘vergeten’ varianten van appelen en peren (met dank aan de Nationale Boomgaarden stichting). Het is een prachtige en unieke locatie, omgeven door groen.

Achter Hof van Stayen kan je tijdens de zomermaanden genieten in de pop-up zomerbar Fruit Valley Lounge.

 

Niet te missen

STVV

Copyright 2024 - Privacyverklaring