×

Hotel Stayen & Hof van Stayen

Zaken en vrije tijd

Het business en leisure complex Stayen is gelegen op de ‘Kleine Markt’ van Sint-Truiden, tussen Brussel, Charleroi, Luik en Eindhoven.

Het voetbalstadion van STVV is meer dan enkel voetbal. In dit complex kan je als bedrijf samenkomen voor meetings, conferenties, seminaries, teambuilding activiteiten, gastronomie en hotelverblijf.

Deze locatie in Haspengouw biedt de perfecte balans tussen zakendoen en ontspanning. Lunchmeetings houden in één van de restaurants en combineren met een overnachting, alles kan op 1 locatie.

Even vrije tijd? ’s Avonds fitnessen en heerlijk ontspannen in de Spa of een voetbalmatch van STVV volgen, voor je je terugtrekt in jouw comfortabele hotelkamer. Hier kan het allemaal.

Er zijn ook verschillende winkelketens gevestigd aan het Stayen-complex, je vindt er een supermarkt, sportwinkel, kapsalon, kledingzaak, elektroshop, speelgoedwinkel, dierenzaak, enz…

Breng een bezoek aan Stayen en voetbalclub STVV

Met de stadiontour doorheen het complex bezoek je plaatsen waar je normaal niet zo snel kan komen. Eén van de hoogtepunten zijn het veld, de kleedkamers van de spelers, het standbeeld van Raymond Goethals, de meetingrooms en hotelkamers met zicht op het veld. Een gids leidt je rond en je ontvangt een leuk souvenir.

Hotel Stayen

De 77 luxe kamers in Hotel Stayen zijn uitgerust met gratis internet,  gratis water, koffie en thee. Hotel Stayen beschikt over een receptie die 24/7 open is en een beveiligde ondergrondse parking.  Sommige kamers hebben zicht op het voetbalveld en andere hebben hun eigen terras.

Horeca en restaurant

Grand Cafe Stayen

Gezellige brasserie met belgisch-franse keuken. Terras dat uitkijkt op het veld van eersteklasser STVV. Aparte kinderhoek en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
T 011 69 10 00

Restaurant Uno Due

Hedendaags en sfeervol restaurant geïnspireerd door de Italiaanse keuken. U kan er genieten van een uitgebreid diner of een authentieke Napolitaanse pizza.
T 011 68 00 79

Café Du Soleil

Trendy Sportcafé met tal van caféspelen zoals biljart, tafelvoetbal, darts, kaarten,.. ruime bar ideaal voor afterwork of om gewoon lekker te relaxen. Uitgebreide bierkaart en tapas.
T 011 49 49 89

Hof van Stayen

Het Hof van Stayen is een prachtig gerenoveerde hoeve, gelegen tegenover het Stayen Complex, aan de rand van de Fruitvallei.
Deze locatie is bestemd voor teambuilding, bedrijfsseminaries, sportverenigingen, … maar ook voor meerdaagse trouwfeesten met overnachting. Ze beschikt over 26 kamers en een feestzaal met keuken, geschikt tot 200 personen. Keuken is vrij van cateraar.

Daarnaast beschikt de hoeve over een solarium, een binnenkoer met natuurbad verwarmd met zonne energie, boomgaard met ‘vergeten’ varianten van appelen en peren (met dank aan de Nationale Boomgaarden stichting). Het is een prachtige en unieke locatie, omgeven door groen.

Achter Hof van Stayen kan je tijdens de zomermaanden genieten in de pop-up zomerbar Fruit Valley Lounge. Kijk hieronder voor meer info.

 

Niet te missen

Copyright 2022 - Privacy - Disclaimer