×

Jerom Winery

Jerom Winery

Steeds meer Haspengouwse fruittelers diversifiëren door wijnranken aan te planten, onder meer omwille van het wijzigende klimaat.
Jerom Winery, opgericht door Jerom Houben, maakt van deze druiven duurzame kwaliteitswijnen. Samen werken de Haspengouwse fruittelers en Jerom Winery aan gezonde, residu-arme wijnen die bovenal héél erg lekker zijn.
Jerom kreeg van zijn vader, prof. Dr. Ghislain Houben, wijnbouw als het ware met de papfles mee. Vandaag runnen zij samen domein Hoenshof. Ze wonnen meermaals de verkiezing ‘Beste Belgische Wijn’.

Van 28 maart tot 28 juli verzorgen zij de wijnen in de Loonse Loungebar 66. Hier proef je de Belgische pareltjes, die zij uitbrengen onder de labels: ‘wijndomein Hoenshof’, ‘wijngaard kasteel van Rullingen’, ‘Land van Nectar’ en ‘Jerom Winery’.

Ontdek tijdens de opendeurdagen, onder begeleiding van een gids, de wijngaarden of verken op eigen houtje de vruchtbare wijngaarden met een wandelkaart in de hand. Vraag ernaar bij fietscafé Heirbaan 66. (Helshovenstraat 18, Borgloon)

Bloesem tot oogst: opendeurdagen 2019
18 & 19 mei, 1 & 2 juni en 8 & 9 juni om 14u00 en 16u00
groepen (vanaf 10 pers) www.jeromwinery.be

Helshovenstraat 18, Borgloon.
jerom@jeromwinery.be
www.jeromwinery.be
Facebook/Instagram: @jeromwinery

 

 

 

Nieuw: ‘Sterke Appel’

Copyright 2019 - Privacy - Disclaimer