×

Ladies City Day 2023

vrijdag 12 mei

Zon, rosé en een beetje Saint-Trondpez!

Op vrijdag 12 mei zet het succesvolle event ‘Ladies City Day’ weer voet in Sint-Truiden. Een stadscentrum met lavendel, zonnebloemen en voldoende wijn… dát is hoe Sint-Truiden er dit jaar zal uitzien tijdens ‘Ladies City Day’. Middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden en de vele Truiense handelaars bereiden zich weer voor op de duizenden vrouwen die jaarlijks de weg vinden naar de Trudostad om zich ten volle te laten verwennen.

Genieten doe je in Sint-Truiden. Zeker als de zon van de partij is, kan je niet anders dan erkennen dat de Truienaar echt wel trots is op zijn stad. De vele boetieks, horecaondernemers met gezellige terrasjes en het uniek kader… In Sint-Truiden hebben we het allemaal. We kijken er dan ook naar uit om de zovele vrouwen van Sint-Truiden én ver daarbuiten weer te mogen ontvangen voor het jaarlijkse event, Ladies City Day! Het thema dit jaar is ‘La Douce France’.

Een heerlijk fris wijntje, een lekkere kaasplank, de geur van vers gebakken baguettes en die stralende zon op je huid. Dit jaar wordt het hartje van Sint-Truiden omgetoverd tot enkele prachtige streken van Frankrijk. Denk maar aan Mont-Martre, Saint-Tropez en de Provence. Je kan bijvoorbeeld jeu de boules spelen, een karikatuur laten maken, genieten van vele Franse chansons en zoveel meer. Elke winkelstraat wordt ingekleed in een typische Franse streek en zo wordt het absoluut een dag om nooit te vergeten!

Hoofdact dit jaar is ‘Mama’s Jasje’! Peter Vanlaet kan ons als de beste meenemen in het Franse genre. Wie weet komt er nog een extra ‘hunk’ richting Sint-Truiden… Stay tuned!

Het Truiens Bonnenboekje

Schrijf je ook dit jaar in voor de leuke, duurzame goodiebag! Naast vele leuke gadgets zal ook het Truiens Bonnenboekje er wegens succes weer inzitten. Een compact bonnenboekje vol kortingen bij de Truiense handel en horeca. Ideaal om te gebruiken tijdens het shoppen! Schrijf je dus tijdig in voor de goodiebag, spreek af met de vriendinnen en leg die etentjes maar al vast want dit wordt dé dag om aanwezig te zijn in Sint-Truiden!

Meer informatie over Ladies City Day op www.shopandthecity.be

 

Copyright 2023 - Privacy - Disclaimer