×

Lago Bloesembad Sint-Truiden

Waterpret voor jong en oud

4000 m² waterpret voor jong en oud

Kom voor een onvergetelijke gezinsuitstap naar het subtropisch zwembad LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat te midden van het groene sport- en recreatiepark ‘Sportpark Haspengouw’ bloeit.

De allerkleinsten plonsen samen met mama en papa in de fantasierijke waterspeeltuin. Zo leuk die eerste stapjes in het water! De iets grotere kinderen beleven onnoemelijk veel plezier onder de fonteintjes of in de bubbels van de warme lagune. Als de zon zich laat zien, zorgt een duik in het buitenbad voor een instant vakantiegevoel. Natuurlijk mag een hapje en drankje aan het zwembad niet ontbreken. Op het zwemmersterras eet en drink je net zoals op vakantie in je zwemkleding.

Klaar voor het grote avontuur? Laat je meevoeren door de stroming van de wildwaterbaan, roetsj alleen of samen door de glijbanen en trotseer de hoogste golven in het golfslagbad. Wil je liever wat herbronnen terwijl je tieners zich uitleven? De warme lagune, sauna, hamam en het zoutbad zorgen voor dat heerlijk zenmoment.

Dit mag je niet missen!

Meer informatie en reservatie: www.lagosint-truiden.be

 

Ontdek de VR-slide

De virtual slide neemt kinderen vanaf 6 tot 10 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu.

Iedere woensdag en weekenddag van 15u tot 16u. Tijdens de schoolvakanties van 10u tot 11u én 15u tot 16u.

 

Gedurende de vakantie staan er exclusieve VR-experiences op het programma. Tijdens de snorkelsessies met VR-bril lijkt het alsof je in de oceaan snorkelt tussen prachtige zoetwatervissen en zeeschildpadden, scheepswrakken met piratenschatten, … Af en toe zie je zelfs een haai voorbijzwemmen. Adembenemend en uniek in België!

Maak een ritje op de rollercoaster in de waterglijbaan.

Combineer je de virtuele wereld graag met snelheid? Dan is de virtual slide écht iets voor jou. Roetsj met een virtual reality bril naar beneden door de bandenglijbaan en ontdek drie fascinerende virtuele werelden! Kies voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap. Een niet te missen sensatie voor kinderen vanaf 6 tot 10 jaar.

Zin gekregen om de VR experiences écht te beleven?

Tijdens de paasvakantie is de virtual slide dagelijks geopend vanaf 10u00 tot en met 11u00 en vanaf 15u00 tot en met 16u00.
De VR-snorkelsessies gaan door vanaf 11u00 tot en met 12u00 en vanaf 15u00 tot en met 16u00. De volledige vakantieplanning vind je op de website. Deelname is inbegrepen in het standaard toegangsticket of voordelig combidealticket (ticket + menu op het zwemmersterras).

Fotogalerij

Copyright 2023 - Privacy - Disclaimer