×

Lago Bloesembad Sint-Truiden

Waterpret voor jong en oud

4000 m² waterpret voor jong en oud

Kom voor een onvergetelijke gezinsuitstap naar het subtropisch zwembad LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat te midden van het groene sport- en recreatiepark ‘Sportpark Haspengouw’ bloeit.

De allerkleinsten plonsen samen met mama en papa in de fantasierijke waterspeeltuin. Zo leuk die eerste stapjes in het water! De iets grotere kinderen beleven onnoemelijk veel plezier onder de fonteintjes of in de bubbels van de warme lagune. Als de zon zich laat zien, zorgt een duik in het buitenbad voor een instant vakantiegevoel. Natuurlijk mag een hapje en drankje in het zwemparadijs niet ontbreken. Op het zwemmersterras eet en drink je net zoals op vakantie in je zwemkleding.

Klaar voor het grote avontuur? Laat je meevoeren door de stroming van de wildwaterbaan, roetsj alleen of samen door de glijbanen en trotseer de hoogste golven in het golfslagbad. Wil je liever wat herbronnen terwijl je tieners zich uitleven? De warme lagune, sauna, hamam en het zoutbad zorgen voor dat heerlijk zenmoment.

Dit mag je niet missen!

Meer informatie en reservatie: www.lagosint-truiden.be

Ontdek exclusieve VR experiences

Gedurende de vakanties staan er exclusieve VR-experiences op het programma. Tijdens de snorkelsessies met VR-bril lijkt het alsof je in de oceaan snorkelt tussen prachtige zoetwatervissen en zeeschildpadden, scheepswrakken met piratenschatten, … Af en toe zie je zelfs een haai voorbijzwemmen. Adembenemend en uniek in België!

De virtual slide neemt kinderen vanaf 6 tot 10 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu.

Zin gekregen om de VR experiences écht te beleven?

Het vakantieprogramma verschijnt 2 weken voor de start van een vakantie op de website en sociale media kanalen van LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Deelname is inbegrepen in het standaard toegangsticket voor het subtropisch zwemparadijs of voordelig combidealticket (ticket + menu op het zwemmersterras).

 

Fotogalerij

Copyright 2024 - Privacyverklaring