×

Sleeperoo

Uniek overnachten midden in de natuur, het is nu ook mogelijk in Sint-Truiden!

Vergeet even het hectische leven en ontdek, dankzij Sleeperoo, verborgen plekjes in Sint-Truiden. Je kan vanaf nu overnachten in een comfortabele slaapkubus die helemaal uitgerust is met een modern design, knusse dekens en kussens, helemaal verstopt in de natuur. Trek je even terug en geniet van deze unieke ervaring! De host zorgt voor een ‘chillbox’ bij aankomst, een box met heerlijke streekhapjes en -drankjes voor een aperitief bij zonsondergang.

Wat is Sleeperoo?

Sleeperoo is een ‘slaapkubus’ van 12m³ die opgezet is midden in de natuur, met alleen maar groen om je heen. In de slaapkubus ligt een comfortabele matras van 1,60 m breed en 2 m lang, die ruimte biedt aan twee volwassenen. De gehele apparatuur is gemaakt van duurzame materialen, een matras met sojaolie-kernen , lekker knus onder bamboevezel- en schapenwollendekens. Er is een praktische driedelige kast met afsluitbaar vak, schoenvakken en extra opbergruimte beschikbaar. De verlichting wordt voorzien door energiezuinige LED-armaturen. Drie grote ramen geven uitzicht op de omgeving, het panoramisch dak kan wijd worden geopend en geeft een sfeervolle kijk op de (sterren)hemel. Jaloezieën kunnen worden gesloten, of je laat ze gewoon open en geniet optimaal van de natuur. Ook als het regent of stormt lig je veilig en droog. Sanitair is niet aanwezig in de kubus, maar is op wandelafstand voorzien.

Locatie

Het concept van Sleeperoo is om helemaal één te worden met de natuur om even tot rust te komen. Daarom werd door Sleeperoo een unieke locatie in Sint-Truiden uitgekozen. De kubus is verstopt in de buurt van het uitkijkpunt ‘Helsheaven‘, de zwevende kapel.

Boeken

Overnachtingen zijn per nacht te boeken, vanaf 140 euro per nacht (afhankelijk van de dag) tussen 15 april en 31 oktober.

Copyright 2022 - Privacy - Disclaimer