×

Slow Cabins

Eén worden met de Haspengouwse natuur te midden van de fruitplantages of landbouwvelden kan voortaan in een Slow Cabin.

Slow Cabins ontwikkelt en verhuurt zelfvoorzienende eco-design cabins in de natuur op geheime locaties dichtbij de grootsteden.
Even er tussenuit, weg van alle drukte en routine, zonder keuzestress, complexiteit en lange reistijden. Het is nu ook mogelijk op een schitterende plek in Sint-Truiden!

Haspengouw biedt heel het jaar door prachtige natuur met een sterke focus op verrassende familievriendelijke activiteiten. Anderzijds zorgen de Slow Cabins voor unieke ‘low impact’ overnachtingsmogelijkheden in de natuur om mensen te helpen onthaasten. De Slow Cabins zijn volledig zelfvoorzienend ingericht. Qua impact op de omgeving is de plaatsing van een Slow Cabin minimaal want ze functioneren autonoom zonder netwerkaansluitingen voor water, elektriciteit of sanitaire aangelegenheden.

Een Slow Cabin boeken

Geïnteresseerden kunnen een Cabin boeken vanaf 195 euro per nacht (all-in formule, Time For Two Cabin). Voor dit bedrag krijg je een Cabin met alles erop en eraan ter beschikking, op een toplocatie in de Haspengouwse natuur.

Op dit moment zijn er in Sint-Truiden vier slow cabins beschikbaar met een oppervlakte van 24,3 m² per cabin.

Slow Cabins ® – Origineel overnachten in verborgen natuur : Slow Cabins ®

 

Copyright 2023 - Privacy - Disclaimer