×

Wijnfeesten 2024

zondag 2 juni

Ontdek het prachtige kasteeldomein van Duras tijdens de Wijnfeesten!

Het is eindelijk weer tijd om te proosten op het goede leven! De Wijnfeesten, een geliefd initiatief van de stad Sint-Truiden en het Jumelagecomité Duras, staan weer klaar om je te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol smaak, gezelligheid en cultuur.

Wat kun je verwachten?

Een overvloed aan heerlijke wijnen!
Dit jaar verwelkomen we niet alleen de gepassioneerde wijnboeren uit Duras, maar ook onze lokale helden uit Haspengouw en zelfs ver daarbuiten. Proef de unieke smaken van Limburg en het Hageland terwijl je door de prachtige tuinen van het kasteeldomein wandelt.

Culinaire verrassingen: Laat je smaakpapillen dansen met lekkernijen van onze foodtrucks, die perfect samengaan met de verrukkelijke wijnen die je zult ontdekken.

Kinderanimatie: Terwijl jij geniet van je wijnavontuur, kunnen de kleintjes zich vermaken met speciale activiteiten.

Exclusieve rondleidingen: Ontdek de fascinerende geschiedenis van het kasteel van Duras tijdens een boeiende ontdekkingstocht. Laat je meeslepen door de verhalen en geheimen van dit prachtige erfgoed (10 euro per persoon, inschrijven is weldra mogelijk).

Toegang en praktische info

De toegang tot de Wijnfeesten is gratis. Gebruik je proefbonnen (1,50 euro) om een wijntje te proeven en een proefglas te huren.

Mis deze kans niet om de zomer in te luiden met een vleugje elegantie, een toets van geschiedenis en vooral heel veel lekkere wijn.

Copyright 2024 - Privacyverklaring