×

Jardin du Commandeur

De zomerbar aan het Kasteel van Ordingen

Wees van harte welkom om royaal te genieten in de zomerbar “Jardin du Commandeur” in de schaduw van het Kasteel van Ordingen. De hotspot bij uitstek om tot rust te komen in een wondermooie omgeving.

De Tafelgrill formule

Voor iedereen die deze zomer iets bijzonders wil doen en graag geniet van een unieke en smakelijke ervaring !

De nieuwe ‘Tafelgrill’ – formule omvat een selectie van heerlijke vlees- en visgerechten om zelf naar eigen wens aan tafel te grillen op een XXL elektrische bakplaat. Dit in combinatie met een saladebar à volonté met diverse verse salades, sausjes en ambachtelijke broodjes. 

BBQ brunches

Bij deze totaalformule kan er van 10u30 tot 15u gegeten en gedronken worden als een echte Bourgondiër !

Ontvangst met een St-Germain – Spritz aperitief, BBQ buffet met een fijne selectie van vlees- en vis, gegrild door de chefs van Atelier V op een grote OFYR barbecue. Dit alles voorzien van een breed assortiment van slaatjes, diverse sausjes en ambachtelijke broodjes. Verfrissende dranken, koffie, thee en wijnen zijn inclusief. Het nagerecht bestaat uit een Dame Blanche en vrolijke ijsjes voor de kleintjes. Vegetarisch grill assortiment ook steeds mogelijk op aanvraag, reserveren is wel nodig.

Meer info op jardinducommandeur.be

Events

12 mei – Moederdag BBQ brunch
24 mei – Beer & BBQ Fest
9 juni- Vaderdag BBQ brunch
30 juni – Summer Holiday brunch
4 augustus – Midsummer brunch

Commandeur en Route

Vanaf 8 mei wordt er ook weer flink gefietst met de Commandeur! Met een nieuwe fietsgroep, ‘Réunion de Vélo’, begeleid door Christa & Ilse, 2 super enthousiaste fietsers. Zij verzamelen elke woensdagnamiddag om 17u met de e-bike aan het Kasteel om vandaaruit comfortabel maar flink te fietsen! Rond 20u keren ze terug naar de Jardin voor een verfrissing en versnapering.

Ook op woensdag, maar dan om 18u30 verzamelen de sportievelingen van ‘Commandeur en Route’ opnieuw aan het Kasteel van Ordingen, om vervolgens 2 uur behoorlijk intens te gaan fietsen. Zij doen dit opnieuw onder de deskundige begeleiding van kapitein Timothy Stevens (Belgisch Kampioen 2023 – Elite 3), die wekelijks een interessante route uitstippelt. Ze verzamelen op woensdagavond om 18u30 aan het Kasteel van Ordingen, om vervolgens 2 uur te trappen!

Lees hier meer.

Kinderanimatie

Voortdurend trachten we ook onze kleinste gasten te verwennen in de Kasteeltuinen. Zo is er steeds een springkasteel en een mini speeltuin voor de allerkleinsten!

Geregeld voorzien we ook een speciale attractie. Zo haalden we vorige zomer een Amerikaanse Funslide naar de Jardin.

Ook waren er reeds ‘Kids parties’ met clown Herbie en kindergrime. En ‘Stal ter Koze’ met de mobiele boerderij was een enorm succes dat we deze zomer nog eens gaan overdoen.

Noteer alvast 1 mei, 23 juni en 11 augustus in de agenda, want dan is het groot feest voor de kinderen met bijzondere kinderanimatie!

Volg de website voor meer info: www.jardinducommandeur.be 

Copyright 2024 - Privacyverklaring