×

Fruit

Haspengouwrondrit

Een rondrit met eigen bus door Haspengouw. Onderweg ontdek je de mooiste monumenten en landschappen van Haspengouw. Pittoreske kerkdorpjes, machtige kastelen en vierkantshoeves. Een gids geeft je onderweg uitleg over deze bezienswaardigheden. Je kan deze rondrit combineren met een bezoek aan een fruitbedrijf.

Duur: 3u

Fruitbedrijf Hugo Jacobs

Hugo Jacobs toont je graag zijn biologisch geteeld fruit met de imkerij en de unieke mosterdproductie op het bedrijf. Je proeft een huisgemaakt appelsapje en krijgt een fruitpakketje mee.

Duur: 1,5 uur
5 euro p.p.

Fruitbedrijf PIPO

Dit dynamisch familiebedrijf verwerkt zijn milieuvriendelijk geteelde vruchten tot heerlijke PIPO sappen, suikerarme confituren, stroop en vlierstropen. De PIPO trein verbindt het fruitbedrijf met het verwerkingsbedrijf, twee bedrijven met één ziel. Elk bezoek wordt afgesloten met een gezellige degustatie.

Formule 1: bedrijfsbezoek met degustatie (> 32 pers.): 8 euro p.p.
Formule 2: bedrijfsbezoek met degustatie (10-32 pers.): 180 euro
Formule 3: bedrijfsbezoek met degustatie, koffie en taart (> 32 pers.): 13,50 euro p.p.
Formule 4: bedrijfsbezoek met degustatie, koffie en taart (<32 pers.): 15 euro p.p.

PC fruit

Het ProefCentrum fruitteelt is een internationaal erkend onderzoekscentrum in fruitteelt. Het is de plek, in het hart van de fruitstreek, waar wetenschappelijk onderzoek, demonstratie naar fruittelers, individuele bedrijfsvoorlichting… samenvloeien. Dit kenniscentrum omvat ook 58 hectare proeftuin van hard en zacht fruit.

Jacobs Fruit

PC Fruit

Copyright 2020 - Privacy - Disclaimer